Internationaal Transportbedrijf Claessens BV

Bedrijfsprofiel

Int. Transportbedrijf Claessens BV is een transportbedrijf dat al ruim 90 jaar zijn sporen verdient in het beroepsgoederenvervoer over de weg. Onze filosofie is het zeer discreet en betrouwbaar transporteren, op-/overslaan van goederen tegen een juiste prijs-/kwaliteitverhouding.

Transportbedrijf Claessens bezit de mogelijkheden om uw goederen stroom van A tot Z te beheren. Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor tijdelijke of langdurige opslag van uw goederen. Het door ons (deels zelf) opgeleide personeel is prima in staat om uw producten optimaal te verzorgen, op te slaan, en te vervoeren naar de eindverbruiker.

Wij maken enkel en alleen gebruik van Nederlandstalige chauffeurs en dit wordt door onze opdrachtgevers als zeer prettig ervaren. Ons moderne en goed onderhouden wagenpark staat, tezamen met het juiste personeel garant voor uw en ons succes. Door onze goede relatie met diverse nationale en internationale vervoerders bestaat bijna altijd de mogelijk om uw vraag naar ieders tevredenheid op te lossen.

Transportbedrijf Claessens is een modern bedrijf dat met haar tijd meegaat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de modernste communicatiemiddelen waarmee onze voertuigen en ons kantoor zijn uitgerust. Op ieder moment van de dag hebben wij de beschikking over de meest actuele informatie met betrekking tot onze voertuigen. Verder streven wij er naar om voorop te lopen met het inzetten van de meest moderne en milieuvriendelijke voertuigen.

Familiebedrijf Claessens

Transportbedrijf Claessens is er trots op nog altijd een zelfstandig en volwaardig familiebedrijf te zijn.

Beslissingen op welk terrein dan ook kunnen hierdoor snel en adequaat worden opgepakt en opgelost. Dit blijkt ook uit het feit dat er vele langdurige contacten bestaan met de meeste van onze opdrachtgevers.

Een ander hieruit voortvloeiend voordeel is het bestaan van de vele langdurige relaties met onze werknemers.

Lees meer over onze geschiedenis.